Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Duinschooten 12 317 in Noordwijkerhout 2211 ZC

Duinschooten 12 317

2211 ZC Noordwijkerhout
Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Vrijstaande stenen recreatiewoning op Bungalowpark Sollasi. De bungalow staat op een kavel van 167 m² (erfpacht) en beschikt over een moderne keuken, woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een achtertuin op het zuidwesten. Het park bevindt zich te midden van de bollenvelden met het gezellige Noordwijkerhout, Langevelderslag én de moderne badplaats Noordwijk in de directe omgeving. Ook op en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 51 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaande stenen recreatiewoning op Bungalowpark Sollasi. De bungalow staat op een kavel van 167 m² (erfpacht) en beschikt over een moderne keuken, woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een achtertuin op het zuidwesten. Het park bevindt zich te midden van de bollenvelden met het gezellige Noordwijkerhout, Langevelderslag én de moderne badplaats Noordwijk in de directe omgeving. Ook op en nabij het park zijn horecagelegenheden, ruime parkeervoorzieningen, speel-weides en in het naastgelegen Oosterduinsemeer kunnen diverse takken van watersport beoefend worden.

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast, keuken in een rechte opstelling voorzien van een 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak. De woonkamer heeft een openhaard en schuifpui naar het terras en de tuin. Een vaste kast waarin zich de opstelling van de C.V.-ketel bevindt. Vanuit de woonkamer zijn de 2 ruime slaapkamers bereikbaar waarvan één slaapkamer een deur heeft naar de tuin. De badkamer is voorzien van een douche/bad, een wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. In de slaapkamers ligt een laminaatvloer.

Tuin:
De zonnige tuin is op het zuidwesten gelegen heeft een terras voor de schuifpui en beschikt over een stenen berging.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging nabij strand, duinen en uitvalswegen
- Erfpachtcanon 2024: € 4.073,--
- Erfpacht loopt tot 31-12-2044
- Parkkosten: € 1.500,- per jaar
- Overdracht van eigendom vind plaat bij Notariskantoor van Dijk te Noordwijkerhout onder de Kosten Koper.
- De woning mag het gehele jaar recreatief worden gebruikt.
- Er dient een verklaring van geen bezwaar te worden aangevraagd bij de gemeente Noordwijk om de bungalow te mogen kopen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.313,73 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwperiode 1971-1980 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 51 m² Perceeloppervlakte 167 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 170 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafel, Toilet, Ligbad Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Avanta (Gas Combiketel uit 2014, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Noordwijkerhout Sectie E Perceelnummer 5486 Oppervlakte 167 m² Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 4.073,- per jaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring