Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Duinschooten 12 203 in Noordwijkerhout 2211 ZC

Duinschooten 12 203

2211 ZC Noordwijkerhout
Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Geschakelde stenen recreatiewoning op Bungalowpark Sollasi. De bungalow staat op een kavel van 166 m² (erfpacht) en beschikt over een moderne keuken, woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer en een achtertuin op het zuiden. Het park bevindt zich te midden van de bollenvelden met het gezellige Noordwijkerhout, Langevelderslag én de moderne badplaats Noordwijk in de directe omgeving. Ook op en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 64 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Geschakelde stenen recreatiewoning op Bungalowpark Sollasi. De bungalow staat op een kavel van 166 m² (erfpacht) en beschikt over een moderne keuken, woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer en een achtertuin op het zuiden. Het park bevindt zich te midden van de bollenvelden met het gezellige Noordwijkerhout, Langevelderslag én de moderne badplaats Noordwijk in de directe omgeving. Ook op en nabij het park zijn horecagelegenheden, ruime parkeervoorzieningen, speel-weides en in het naastgelegen Oosterduinsemeer kunnen diverse takken van watersport beoefend worden.

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast, bergkast met opstelplaats voor de C.V. ketel, toilet, 2 slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer en een badkamer met een douche / bad, wastafel, handdoekradiator en aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin, openhaard en moderne openkeuken welke is voorzien van een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. De derde ruime slaapkamer eveneens met een laminaatvloer is bereikbaar via de woonkamer.

Tuin:
De zonnige, beschutte achtertuin heeft een terras bij de schuifpui, een stenenberging en is op het zuid gelegen.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging nabij strand, duinen en uitvalswegen
- Erfpachtcanon 2024: € 4.049,--
- Erfpacht loopt tot 31-12-2044
- Parkkosten: € 1.500,- per jaar
- Overdracht van eigendom vind plaat bij Notariskantoor van Dijk te Noordwijkerhout onder de Kosten Koper.
- De woning mag het gehele jaar recreatief worden gebruikt.
- Er dient een verklaring van geen bezwaar te worden aangevraagd bij de gemeente Noordwijk om de bungalow te mogen kopen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.640,62 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend doelgroep Bouwperiode 1971-1980 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 64 m² Perceeloppervlakte 166 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 210 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wasmachineaansluiting, Wastafel, Douche, Ligbad Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Noordwijkerhout Sectie E Perceelnummer 4602 Oppervlakte 166 m² Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 4.049,- per jaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring