Mijn favorieten

Business Center Warmond
Een goede en representatieve werkplek op een gemakkelijk te bereiken en mooie locatie. Met uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Dat is wat u wenst als actieve ondernemer. Wanneer u bovendien produceert, opslagruimte nodig heeft en kantoorruimte wenst hebben wij precies de businessunit die u zoekt. En ook nog eens ideaal gesitueerd.
 

16 Businessunits 
Aan de rand van het centrum van Warmond, vlakbij de A44, gelegen aan de Veerweg / Veerpolder, realiseren wij een markant Business Center. Een representatief gebouw met maar liefst 16 businessunits voorzien van een glazen full-vision deur of kantoorpui, een circa 3,55 meter hoge begane grond en een fraaie kantoorruimte op de eerste verdieping. Met een topklasse en degelijke afwerking bieden deze representatieve businessunits precies de ruimte en mogelijkheden die u zoekt.
 

151 Megagarages en units voor o.a. individuele bootopslag 
Daarnaast bevat BC Warmond totaal maar liefst 151 megagarages en units voor o.a. individuele bootopslag. Multifunctionele diepe opslagruimten, ideaal voor het stallen van uw caravan, oldtimer of boot maar ook zeer geschikt als kleine werkplaats. De units hebben een oppervlakte van circa 33 tot 73 m², zijn circa 3,55 meter hoog en voorzien van een geïsoleerde overheaddeur.