Mijn favorieten

Piet Warmerdam Makelaardij, uw taxateur


Heeft u een woning gekocht of gaat u uw woning verbouwen en heeft u een (NWWI) taxatierapport nodig voor de bank of hypotheek? 
 

Taxeren is het waarderen van uw woning op het tijdstip van de taxatieaanvraag. De taxateur zal daarom uw onroerend goed nauwkeurig dienen te meten en te inspecteren. Bouwkundige gebreken moeten worden opgespoord. Verder zal de taxateur bij gemeente en provincie overige zaken die betrekking hebben op het onroerend goed rechercheren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld eerdere verbouwingen, milieu aspecten zoals ondergrondse tanks, vervuilde grond of de Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG). Al deze zaken zijn nodig om een nauwkeurige waarde te kunnen afgeven.
 

Piet Warmerdam Makelaardij is ingeschreven in het register van de Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM). Daarnaast zijn wij door het NWWI en de Nationale Hypotheek Garantie erkend en gecertificeerd. Onze makelaars en taxateurs voldoen aan de kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen, u kunt er dus van uitgaan dat een taxatierapport gemaakt door Piet Warmerdam Makelaardij voldoet aan alle eisen. 
 

Naast een taxatierapport van uitstekende kwaliteit zorgen wij ook voor een snelle en deskundige afhandeling. Uw taxatierapport is in de meeste gevallen binnen enkele dagen na opname gereed. Bel of mail ons voor een afspraak op korte termijn of als u meer informatie wilt over onze tarieven, wij zijn u graag van dienst!