Mijn favorieten

Landgoed Sancta MariaBrede lanen, sierlijke oude bomen, prachtige monumentale gebouwen en een fraai aangelegde parkzone. Exclusief & luxe wonen nabij de kust van Noordwijk. Op Landgoed Sancta Maria, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout kunt u bouwen op uw eigen kavel, leven in een parkappartement of wonen in een riant gerenoveerd herenhuis.
 

Kavels
Verspreid over Landgoed Sancta Maria komen op verschillende aantrekkelijke locaties ruime kavels in verschillende woonsferen. Stuk voor stuk zijn dit ruime kavels die brede bebouwingsmogelijkheid kennen.
 

Herenhuizen
Op Landgoed Sancta Maria staan daarnaast diverse historische gebouwen. De herenhuizen zijn met recht imposant te noemen door de fraaie uitstraling en royale woonoppervlakte. Op dit moment hebben wij slechts nog enkele herenhuizen te koop.
 

Appartementen 
Wie een nieuwbouwappartement in Noordwijk zoekt, vindt op Sancta Maria een passend antwoord.
Midden in de natuur verrijzen de Parkappartementen (4 woongebouwen) met 11 appartementen per complex. Ze zijn voorzien van grote raampartijen waardoor er veel licht binnen valt en het uitzicht op de omliggende natuur adembenemend is. De zee en de duinen zijn hier nooit ver weg. De Parkappartementen worden kleinschalig opgezet met niet meer dan vier woonlagen, zodat ze mooi opgaan in de omringende natuur en in harmonie zijn met de oude paviljoens. De woonoppervlakten van de 4-kamerappartementen variëren van 114 - 169 m 2. De Parkappartementen liggen verdeeld over het landgoed. Dus zowel rondom het ‘hart’ met de historische oudere gebouwen, en aan de rand van het centrale park. Waar ze ook staan, elke woning beschikt over een riante buitenruimte met weids uitzicht over het groen.

Op dit moment bieden wij  appartementen in het complex St. Jozef aan. U kunt via de projectwebsite het gehele aanbod bekijken.
 

Locatie
Landgoed Sancta Maria ligt in het hart van de prachtige Bollenstreek, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Aan de Langevelderlaan in Noordwijk vindt u de stijlvolle entree van het landgoed. Via de Provinciale weg bent u met de auto zo in de steden Leiden, Heemstede, Den Haag, Amsterdam én op Schiphol. De dorpscentra van Noordwijk en Noordwijkerhout bevinden zich op enkele (auto)minuten afstand. Het landgoed ligt op loop- en fietsafstand van het strand. Even uitwaaien, wandelen terwijl de zon ondergaat, de kinderen laten ravotten of lekker luieren met het geruis van de zee op de achtergrond. Strandgenot is binnen handbereik als u op Landgoed Sancta Maria woont.
 

Meer informatie
Voor meer informatie over de kavels, herenhuizen, appartementen of andere vragen kunt u kijken op de projectwebsite:  www.landgoed-sanctamaria.nl