Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 224 in Noordwijk 2201

Bouwnummer 224

2201 Noordwijk
Koopsom € 525.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

In het hart van Offem Zuid komt de Nieuwe Voorstraat, een prachtig verlengstuk van de bestaande Voorstraat. Wandel straks rond en zie herenhuizen in verschillende breedtes, kleuren en stijlen: klassiek met her en der een strak, modern huis. Ook de verdiepingshoogtes, kapvormen en kaprichtingen wisselen. Een deel van de woningen krijgt een Delftse stoep. Geniet jij hier straks met je buurvrouw van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 159 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

In het hart van Offem Zuid komt de Nieuwe Voorstraat, een prachtig verlengstuk van de bestaande Voorstraat. Wandel straks rond en zie herenhuizen in verschillende breedtes, kleuren en stijlen: klassiek met her en der een strak, modern huis. Ook de verdiepingshoogtes, kapvormen en kaprichtingen wisselen. Een deel van de woningen krijgt een Delftse stoep. Geniet jij hier straks met je buurvrouw van een cappuccino op het bankje voor je huis?

De Nieuwe Voorstraat is een hedendaagse vertaling van een geweldig stukje Noordwijkse historie en identiteit. Daarbij hebben we met een aantal huizen een knipoog gemaakt naar een aantal typisch Noordwijkse ‘eyecatchers’ zoals een bollenschuur, een pand dat vroeger een hotel geweest zou kunnen zijn en statige herenhuizen. Zie jij jezelf hier al wonen? Dan heb je heel veel te kiezen. De stijlen variëren en de woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 130 tot 182 m2.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 525.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning hoekwoning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 159 m² Inhoud 572 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.