Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 241 in Noordwijk 2201

Bouwnummer 241

2201 Noordwijk
Koopsom € 791.850,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat fiets je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van het statige Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen. Even...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 183 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat fiets je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van het statige Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen. Even eten, dan gaan we straks lekker naar het strand.

Twee verschillende ontwerpen

Venster Architekten heeft het schitterende ontwerp gemaakt voor de vrijstaande villa’s. Wat spreekt jou het meeste aan? Een villa met erker en prachtige roedeverdeling in de ramen of een prachtig huis met een strakkere roedeverdeling en gemetselde bogen boven de ramen.

De huizen hebben een zijentree, riante living, sfeervolle leefkeuken en maar liefst 5 grote slaapkamers. Natuurlijk hoort er ook een berging / garage bij en kun je parkeren op eigen terrein. Het zal je echt aan niets ontbreken.

Gekozen meerwerk

Het meerwerk voor deze woning is gekozen. De woning wordt uitgebreid met een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 meter. De kruipruimte wordt daarnaast vrijgehouden van grond. De kosten voor dit meerwerk is opgenomen in de getoonde vrij op naam prijs.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 791.850,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 183 m² Inhoud 750 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.