Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 49 in Noordwijk 2201

Bouwnummer 49

2201 Noordwijk
Koopsom € 539.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat fiets je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van het statige Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen. Even...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 182 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat fiets je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van het statige Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen. Even eten, dan gaan we straks lekker naar het strand.

De Nieuwe Voorstraat is een hedendaagse vertaling van een geweldig stukje Noordwijkse historie en identiteit. Daarbij hebben we met een aantal huizen een knipoog gemaakt naar een aantal typisch Noordwijkse ‘eyecatchers’ zoals een bollenschuur, een pand dat vroeger een hotel geweest zou kunnen zijn en statige herenhuizen.

Zie jij jezelf hier al wonen?
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 539.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning geschakelde woning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 182 m² Inhoud 638 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.