Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Noordwijkerhout 2211

Aan het veld

2211 Noordwijkerhout

Omschrijving

Aan het Veld, een fraaie locatie in het hart van de Bollenstreek. Hier wil Timpaan het kassenarsenaal slopen en daarmee de verrommeling van het buitengebied tegengaan. Het terrein wordt in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar herontwikkeld om zes Greenport-woningen te bouwen, waarvan de GOM de opbrengsten gebruikt voor de herstructurering van de Duin-...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 7
Lees meer

Omschrijving

Aan het Veld, een fraaie locatie in het hart van de Bollenstreek. Hier wil Timpaan het kassenarsenaal slopen en daarmee de verrommeling van het buitengebied tegengaan. Het terrein wordt in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar herontwikkeld om zes Greenport-woningen te bouwen, waarvan de GOM de opbrengsten gebruikt voor de herstructurering van de Duin- en Bollenstreek.

Timpaan ontwikkelt naast deze woningen ook een ruimte-voor-ruimtewoning. Op het resterende deel van het terrein wordt eerste klas bollengrond ontwikkeld.
Timpaan verwacht in de zomer van 2020 met de verkoop van de woningen te kunnen starten.
Het ontwerp van de villa’s is in handen van architectenbureau KVDK Architecten uit Noordwijk. De architectuur zoekt aansluiting bij de sfeer van het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek. De verschillende type vrijstaande woningen zijn qua architectuur complementair maar qua beeld daarnaast ook heel verschillend. De ontwerpen zijn flexibel opgezet zodat kopers straks vele indelings- en uitbreidingsmogelijkheden hebben. De villa’s, variërend in grootte tussen de ca. 170 m² en 210 m² GBO, zijn gesitueerd op ruimte kavels met een oppervlakte van ca. 1000 m² en hebben vrij uitzicht over het buitengebied van Noordwijkerhout. Timpaan heeft veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van de woningen in het buitengebied. De villa’s liggen vlakbij het onlangs aangelegde provinciale fietspad F 287. Hierdoor kunt u lopend of fietsend direct naar de Noordwijkse kust.

Via de site https://www.aanhetveld.nl/ kunt u zich inschrijven voor dit project.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 7

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.