Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Foto

Veerpolder 43

2361 KZ Warmond
Vraagprijs € 212.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Business Center Warmond is een opmerkelijk gebouw met allure. Bijzonder representatief en door de omvang, de architectuur en de gebruikte materialen een absoluut landmark. Een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor uw bedrijf maar ook een gebouw met praktische en grote opslagunits, onder andere voor boten. Voor iedereen een solide en waardevaste investering. Het Business Center...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 261 m² In units vanaf 120 m²
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Business Center Warmond is een opmerkelijk gebouw met allure. Bijzonder representatief en door de omvang, de architectuur en de gebruikte materialen een absoluut landmark. Een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor uw bedrijf maar ook een gebouw met praktische en grote opslagunits, onder andere voor boten. Voor iedereen een solide en waardevaste investering. Het Business Center heeft twee toegangen; één vanaf de Veerweg en één vanaf de Veerpolder. Totaal worden 55 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers.
Het Business Center beschikt over 16 bedrijfsunits van ca. 120 m² tot ca. 261 m², waarvan er momenteel nog 8 beschikbaar zijn. Op de circa 3,50 meter hoge begane grond hebben zij een geïsoleerde overheaddeur of kantoorpui. De eerste verdieping biedt een fraaie kantoorruimte. Met een topklasse en degelijke afwerking bieden deze representatieve businessunits precies de ruimte en mogelijkheden die u zoekt.
Voor een uitgebreide brochure met maten en prijzen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale weg N206..
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Er bevinden zich diverse bushalten in de directe omgeving van het Business Center Warmond.

OPPERVLAKTE / INDELING
De bedrijfsunits hebben in totaal een oppervlakte van vanaf ca. 120 m² tot ca. 261 m².

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Vrij parkeren op openbaar terrein.
Totaal worden 55 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd en bieden u dus een maximale indelingsvrijheid. Deze bedrijfsunits beschikken onder andere over:
-vloerbelasting 1.000 kg/m² (begane grond)
-glazen full-vision deur
-grote glazen pui
-betonnen vloer
-vrije hoogte 3,70 meter
De bedrijfsunits kunnen ook ‘turn key’ opgeleverd worden. Voor een uitgebreide omschrijving van het opleveringsniveau verwijzen wij u naar de uitgebreide projectinformatie, welke u door middel van contact met ons op te nemen, kunt bestellen.

KOOPSOM
Vanaf € 207.000,00 vrij op naam excl BTW

SERVICEKOSTEN
VvE / appartementsrecht: Op aanvraag.

OMZETBELASTING
Het betreft hier een BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 212.000,- vrij op naam Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 261 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 261 m² Diversen In units vanaf 120 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
261 m²
In units vanaf
120 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.