Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Foto

Gieterij 44

2211 XK Noordwijkerhout
Huurprijs € 19.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw gesitueerd op bedrijventerrein Gravendam aan de Gieterij 44 in Noordwijkerhout. De locatie is met de auto zeer goed bereikbaar.
Bedrijventerrein Gravendam ligt direct aan de N 443 ( ´s-Gravendamseweg ), die in westelijke richting aansluit op de Provincialenweg N 206 ( Leiden / A 44 Katwijk – Haarlem ). In oostelijke richting geeft de ´s-Gravendamseweg aansluiting...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw gesitueerd op bedrijventerrein Gravendam aan de Gieterij 44 in Noordwijkerhout. De locatie is met de auto zeer goed bereikbaar.
Bedrijventerrein Gravendam ligt direct aan de N 443 ( ´s-Gravendamseweg ), die in westelijke richting aansluit op de Provincialenweg N 206 ( Leiden / A 44 Katwijk – Haarlem ). In oostelijke richting geeft de ´s-Gravendamseweg aansluiting op de A 44 ( Amsterdam – Den Haag ).
Ook met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed en centraal gelegen.
Via de halteplaatsen van de buslijnen 57 en 90 aan de Gieterij is de locatie ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Indeling:
Riante entree met wachtruimte voorzien van een fraai afgewerkte receptiebalie en hard houten trap naar eerste verdieping. Op de begane grond naast de wachtruimte en receptiebalie een spreekkamer met archiefruimte, keuken met voorzieningen en sanitaire ruimte met heren- en damestoilet.
Op de eerste verdieping 3 representatieve kantoorruimtes met inrichting en systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen.

Bijzonderheden:
Luchtbehandeling per vertrek regelbaar / mechanische ventilatie
Kabelgoten, ten behoeve van elektra, data en telefonie
Te openen ramen
Brandslanghaspels
Vloerbedekking
Scheidingswanden
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 19.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 500 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, kamerindeling
Verzamelgebouw
Receptie, sanitair

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.