Seperator

Aankoopmakelaar

04-12-2017

Wilt u een woning gaan kopen? Wilt u hierbij advies en begeleiding van een makelaar?

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankop...en van een woning. Belangrijke beslissing
Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. De VBO-makelaar is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. De VBO-makelaar kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeel
Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijkt de VBO-makelaar alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal de VBO-makelaar u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft de VBO-makelaar nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? De VBO-makelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeert de VBO-makelaar u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst
Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. De VBO-makelaar kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de VBO-database weet de VBO-makelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voor uw VBO-makelaar deze grondig heeft doorgenomen.

Overdracht bij de notaris
De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris schrijft u in het Kadaster als nieuwe eigenaar.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken