Seperator

Nieuwbouwproject Offem Zuid

 

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat rijd je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van de statige herenhuizen van Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen.

In Offem Zuid komen totaal ongeveer 750 woningen, waarvan BPD er samen met Offem BV zo'n 240 ontwikkelt. De nieuwbouwwoningen komen langs statige lanen, aan een intiem straatje, aan de singel of op een sfeervol pleintje. Om de visie nog beter tot zijn recht te komen, komen er 4 woonsferen in Offem Zuid. Elk van deze past bij het stijlvolle Noordwijk Binnen. 

Interesse in Offem Zuid? Blijf op de hoogte!

Met de lancering van deze website maken we de plannen voor Offem Zuid in Noordwijk Binnen bekend. De komende tijd gaan wij meer informatie over de wijk en de nieuwbouw naar buiten brengen.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Laat het ons dan weten of schrijf u in via de website www.nieuwbouw-offemzuid.nl.

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken