Seperator

Nieuwbouwproject Offem Zuid

 

Heerlijk dorps wonen in Offem Zuid

Vanuit de Voorstraat rijd je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van de statige herenhuizen van Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen.

In Offem Zuid komen totaal ongeveer 750 woningen, waarvan BPD er samen met Offem BV zo'n 240 ontwikkelt. De nieuwbouwwoningen komen langs statige lanen, aan een intiem straatje, aan de singel of op een sfeervol pleintje. Om de visie nog beter tot zijn recht te komen, komen er 4 woonsferen in Offem Zuid. Elk van deze past bij het stijlvolle Noordwijk Binnen. 

Start verkoop!

Maandag 4 december start de online verkoop!

https://www.nieuwbouw-offemzuid.nl/nieuws

Woensdag 6 december is er een informatie bijeenkomst.
De informatiebijeenkomst van Offem Zuid is op een hele bijzondere plek. Wij ontvangen je namelijk op 6 december tussen 19.00 en 21.00 uur in de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) in Noordwijk.Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. Ook leuk is dat je de schitterende woningen deze avond via een virtuele tour kunt bekijken. Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Offem Zuid.

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 18 december 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

 https://www.nieuwbouw-offemzuid.nl

 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken