Seperator

Landgoed Sancta Maria

 

Brede lanen, sierlijke oude bomen, prachtige monumentale gebouwen en een fraai aangelegde parkzone. Exclusief & luxe wonen nabij de kust van Noordwijk. Op Landgoed Sancta Maria op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout kunt u bouwen op uw eigen kavel, leven in een parkappartement of wonen in een riant gerenoveerd herenhuis.

Kavels

V erspreid over Landgoed Sancta Maria komen op verschillende aantrekkelijke locaties ruime kavels in verschillende woonsferen. Stuk voor stuk zijn dit ruime kavels die brede bebouwingsmogelijkheid kennen.

Herenhuizen

Op Landgoed Sancta Maria staan daarnaast diverse historische gebouwen. De herenhuizen zijn met recht imposant te noemen door de fraaie uitstraling en royale woonoppervlakte.

Op dit moment staan paviljoen Anna en Theresia te koop. U kunt via de projectwebsite het gehele aanbod bekijken.

Appartementen 

Wie een nieuwbouwappartement in Noordwijk zoekt, vindt op Sancta Maria een passend antwoord.

Midden in de natuur verrijzen de Parkappartementen (4 woongebouwen) met per gebouw circa 11 appartementen. Ze zijn voorzien van veel glas waardoor er veel licht binnen valt en het uitzicht op de omliggende natuur adembenemend is. Verder zijn zee en duinen hier nooit ver weg.

De Parkappartementen worden kleinschalig opgezet met niet meer dan vier woonlagen zodat ze mooi opgaan in de omringende natuur en in harmonie zijn met de oude paviljoens. De woonoppervlakten van de 4-kamerappartementen variëren van 114 - 169 m 2 . De Parkappartementen liggen verdeeld over het landgoed. Dus zowel rondom het ‘hart’ met de historische oudere gebouwen, en aan de rand van het centrale park. Waar ze ook staan, elke woning beschikt over een riante buitenruimte met weids uitzicht over het groen.

Op dit moment bieden wij de appartementen in complex I en II aan. U kunt via de projectwebsite het gehele aanbod bekijken.

Locatie.

Landgoed Sancta Maria ligt in het hart van de prachtige Bollenstreek, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Aan de Langevelderlaan in Noordwijkerhout vindt u de stijlvolle entree van het landgoed. Via de Provinciale weg bent u met de auto zo in de steden Leiden, Heemstede, Den Haag, Amsterdam én op Schiphol. De dorpscentra van Noordwijk en Noordwijkerhout bevinden zich op enkele (auto)minuten afstand. Het landgoed ligt op loop- en fietsafstand van het strand. Even uitwaaien, wandelen terwijl de zon ondergaat, de kinderen laten ravotten of lekker luieren met het geruis van de zee op de achtergrond. Strandgenot is binnen handbereik als u op Landgoed Sancta Maria woont.

Meer informatie

Voor meer informatie over de kavels, herenhuizen, appartementen of andere vragen kunt u kijken op de projectwebsite:  www.landgoed-sanctamaria.nl

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken