Seperator

Agrarisch taxatie

Heeft u een taxatie nodig voor de bank, de belastingdienst, voor een overname of om inzicht te krijgen in de waarde van uw agrarisch bedrijf?

Taxeren is het waarderen van uw agrarische bedrijf of bollengrond op het tijdstip van de taxatieaanvraag. De taxateur zal daarom uw onroerend goed nauwkeurig dienen te meten en te inspecteren. Bouwkundige gebreken moeten worden opgespoord. Verder zal de taxateur bij gemeente en provincie overige zaken die betrekking hebben op het onroerend goed rechercheren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld eerdere verbouwingen, milieu aspecten zoals ondergrondse tanks, vervuilde grond of de Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG). Al deze zaken zijn nodig om een nauwkeurige waarde te kunnen afgeven.

In de agrarische sector gaat het zelden om een simpele taxatie. Vrijwel altijd zijn een waardebepaling en advies nauw met elkaar verbonden en vloeit de een uit de ander voort. Of het nu om een relatief simpele of zeer complexe taxatie gaat, wij verzorgen voor u een complete rapportage toegespitst op het doel van de taxatie.

Piet Warmerdam Makelaardij is gecertificeerd en geregistreerd bij het kwaliteitsregister SCVM, u kunt er dus van uitgaan dat een taxatierapport gemaakt door Piet Warmerdam Makelaardij voldoet aan alle eisen. Wij maken regelmatig complexe taxatierapport voor bedrijven, banken, hypotheekverstrekkers, accountants en taxeren ook in samenwerking met de belastingdienst.

Bel of mail ons met uw vragen of voor een afspraak op korte termijn, wij zijn u graag van dienst!

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken