Seperator

Piet Warmerdam Makelaardij, uw specialist in agrarisch onroerend goed

Bij agrarisch vastgoed komt nogal wat kijken: het gaat niet alleen om gebouwen, landbouwgronden en hier in de bollenstreek in het bijzonder om bollenteeltgebieden, maar ook om gewassen en vaak ook zeer kostbare installaties. En dan de bestemmingsplannen en de voortdurend wisselende plannen van de (lokale) overheid. Wat betekent het voor een agrariër als het op uitkopen aankomt, waar kunt u nog bedrijfsmatig land aankopen, hoe zit het met de 'ruimte voor ruimte regeling', en wat als het bedrijf noodgedwongen verkocht moet worden?
In alle gevallen is het prettig een deskundige, betrouwbare adviseur te hebben die zich in de situatie van uw bedrijf kan inleven en daarbij de emotionele omstandigheden van de betrokkenen niet uit het oog verliest.

Piet Warmerdam en Harry Duivenvoorden kennen deze agrarische wereld als voormalig bollenkwekers uit eigen ervaring, daarnaast heeft Piet Warmerdam ook het specifieke diploma 'agrarisch makelaar' verkregen naast de VBO-certificering. Kortom: bij Piet Warmerdam Makelaardij bent u in vertrouwde handen. Bovendien dient de VBO-makelaardij aan tal van strenge eisen te voldoen, met name op het gebied van vakkennis. Daarbij wordt er niet automatisch vanuit gegaan dat de eenmaal opgedane kennis voldoende is, want bij de VBO leggen de makelaars in agrarisch vastgoed ieder jaar opnieuw een vaktest af om zich gecertificeerd SAV-lid te mogen - blijven - noemen. Dit systeem van permanente educatie zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een agrarisch vastgoedspecialist met up-to-date kennis van zaken.

Wilt u een agrarisch bedrijf of perceel (ver)kopen of (ver)huren? Heeft u een taxatie nodig voor de bank, de belastingdienst of om inzicht te krijgen in de waarde van uw bedrijf? Piet Warmerdam Makelaardij kan uw partner zijn in agrarisch vastgoed!

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken