Seperator

Piet Warmerdam Makelaardij

Piet Warmerdam Makelaardij is een succesvol groeiend makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een compact team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar cliënten mensen zijn en geen nummers. En waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Piet Warmerdam Makelaardij is gevestigd aan de Havenstraat 28 midden in het centrum van Noordwijkerhout.


O
m u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij gekozen voor het VBO-lidmaatschap. Voor u betekent dit een groot bestand met potentiële kopers voor uw woning, bedrijfspand of agrarisch object, over een groot verspreidingsgebied. Tevens bent u verzekerd van een kantoor dat geheel gescreend is op vak- en marktkennis. Uiteraard wordt een VBO-makelaar verplicht de nodige verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid af te sluiten en dat biedt u een stukje extra zekerheid. Uw opdracht is bij ons dus in vertrouwde handen!

Of het nu gaat om het aan- of verkopen van onroerende zaken, danwel het taxeren ervan, wij bieden klantspecifieke oplossingen op maat. Kortom: 
het gaat tenslotte om u!

 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Piet Warmerdam Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken